Vuosien varreltaKoulun kunnostus
Sierra Leone v. 2003

Kahden kaivon projekti
Sierra Leone v. 2004

Tyttöprojekti
40 tytön kouluttaminen ammattiin
vuosina 2007-8

Mönkijät ahkioineen
Tsukotkaan v.2003
  Aluksi oli tarkoitus hankkia Venäjän armeijan kulkupeli, jolle ei olisi löytynyt paikkaa, johon se ei olisi päässyt, kerätyt varat eivät kuitenkaan riittäneet siihen, vaikka hankeessa oli vetäjänä pieni kirjapaino. Niinpä päädyttiin hankkimaan mönkijät (3kpl) ahkioineen, joilla evankelistat pääsevät liikkumaan tavaroineen kylästä toiseen, joiden välimatkat saattavat olla satoja kilometrejä.

Painokone
v.2005 Papua Uusi Guinealle.
  Raamatun opetuksen kannalta tuli välttämättömäksi hankkia jonkinlainen painokone opetusen yhtenäistämiseksi, koska lähes jokaisella saarella oli oma opetus Raamatusta, joka perustui kuultui-
hin kertomuksiin ja opettajan omiin muistikuviin.
  Tällä projektilla oli tarkoitus saada opetus terveelle pohjalle, toivomme näin toteutuneen edes jossain määrin! 

Kirpputorin historiikki
Yhdistyksellä oli kauan haaveena saada oma kirpputori,
joka alkoikin toteutua kesällä 2005.

Avustusmatkat Eestiin 
  Avustusmatkoja Eestiin alettiin tehdä omalla autolla jo syksystä 1991, siis viitä vuotta ennen yhdistysen perustamista, niitä oli kaikkiaan 25, jotka tehtiin Vehniän baptistiseurakunnan nimissä, vain leima papereissa oli seurakunnan, muuten "yhdistyksen", vaikka sitä ei ollut vielä perustettu. Siihen aikaan ei voinut vielä viedä mitään omissa nimissä. Silloin täytyi olla kuormakirjat, josta selvisi keneltä (leiman kanssa) avustus on ja mitä se sisältää sekä vastaanottaja. Vastaanottajat järjesti meille Eestin baptistiunionin piispa Meriloo ja ne olivat pieniä seurakuntia Eestin maaseudulla, joihin kukaan ei ollut aikaisemmin vienyt avustuksia.
  Yhdistysen perustamisen jälkeen avustusmatkat  jatkui yhdistysen nimissä, kaikkiaan 38 touko-
kuun 2012 loppuun mennessä!
  Viime vuosina avustusmatkat ovat keskittyneet läninnä Narvan suuntaan: Sillamäe (2 paikkaa), Viivikonna, Sinimäe sekä Narva sekä Rakvere, jos jaettavaa on. Avustuskohteina on katulapset, työttömät ja muuten puutteessa olevat, jotka ovat enimmäkseen venäläisiä.
  Etusijalla on ruoka, jos sitä ei tule täyttä kuormaa niin täytteeksi otetaan vaatetta. Vaikka auto on pitkä Hiace, ei kuorman tyhjentämisessä ole ollut vaikeuksia, aina on tuntunut, että taas loppui kesken, kuitenkin moni on tullut onnelliseksi saamisistaan!
  Kolme jouluakin olemme viettäneet avustusmatkoilla. Yhtenä jouluna järjestimme pastorin häät Rakveren Metodistiseurakunnan kirkossa. Välillä on tuntunut, että joulu on ollut yksi vuoden kiireisin työpäiviä, toisaalta olemme iloinneet, että on voitu järjestää monelle iloinen mieli ja ehkä toisenlainen joulu!
  Kaikkien avustusmatkojen tärkein osa on kuitenkin evankeliumin eteenpäin vieminen ja kertominen ihmisille elämän tarkoituksesta, siksipä jakopaikoissa on pieni hartaushetki, jossa tehdään selväksi: miksi olaan näillä avustusmatkoilla?

Vehniän Lähetysystävät ry, Nelostie 1190, 41160 TIKKAKOSKI, Puh. 0143751597 Mobiili